Yoga Pool Studio

Wareham, Dorset

We are currently in the process of constructing a yoga studio within the traditional town of Wareham. The studio frames the picturesque views over the rolling hills and woodland that overflow from the property. The studio is located directly in front of the existing swimming pool, creating a tranquil environment for the client whilst practising their yoga, relaxation and work.

 

Within the studio, we designed a bespoke feature wall, tailored to the client's needs and creates functional storage spaces as well as a place to work from home. The studio will have Iroko doors to match the extension on the existing house. The walls are to be finished with horizontal cedar panels to match the adjacent building. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Copyright 2021 RPH Design Studio Ltd.